E usor sa comanzi pe astelmobile.ro!

Procesul de achizitie este optimizat astfel incat, dupa ce ti-ai ales produsele preferate, comanda se finalizeaza rapid si simplu.

Iata cum vizualizezi produsele din magazin si cum ne poti trimite comanda ta:

  • din meniul magazinului alege categoria de produse care te intereseaza.
  • da click pe imaginea sau titlul produselor listate pentru a descoperi mai multe informatii despre acestea. Descrierile si specificatiile produselor sunt redactate pe baza informatiilor producatorului si in urma testarii produselor.
  • foloseste filtrele laterale pentru a restrange numarul de produse afisate la cele de la brandul sau, cu specificatiile care te intereseaza.
  • iti fac cu ochiul mai multe produse similare? Foloseste optiunea „Compara” pentru a le verifica in paralel. Poti compara pana la 4 produse.
  • ai ales produsul preferat? Click pe butonul „Adauga in cos”.

Acum poti continua sa cauti si alte produse („Continua cumparaturile”) sau poti sa ne trimiti comanda ta: completeaza formularul de comanda si apoi foloseste butonul „Trimite comanda”. Aceasta va fi livrata in termenul mentionat in pagina produsului, iar statusul ei va fi anuntat pe email.

Pe astelmobile.ro poti comanda cu sau fara cont. Iti recomandam sa iti faci cont sau sa te loghezi cu Facebook/ Google+ pentru a-ti pastra datele de facturare si istoricul comenzilor.