Echipa Astel Mobile

Ne place sa invatam, sa testam, sa experimentam si, mai presus de orice, nu credem in limite si nici in bariere de vreun fel!

Suntem atenti la detalii, dar avem grija sa nu pierdem din vedere nici imaginea de ansamblu.

Ne plac “jucariile” noi asa ca probam cu entuziasm toate gadget-urile si accesoriile pe care le oferim clientilor nostri.

Scopul acestui e-shop este sa va faca viata mai usoara. Odata ajunsi aici, reusiti, din cateva click-uri, sa va informati, sa comparati si sa faceti cea mai potrivita alegere pentru voi.

Avem o intreaga echipa de oameni pasionati de gadgeturi si solutii de comunicare, dar si de maestri ai Excelului si adevarati Jedi in ceea ce priveste managementului stocurilor care se asigura ca acea pereche de casti surround pe care o vrei ajunge la tine exact la timp.

Inovatia este conceptul nostru preferat, iata de ce cautam in permanenta produse noi, care sa raspunda si mai bine nevoilor voastre. Monitorizam constant piata, suntem la curent cu ultimul varf de lance al fiecarui producator din portofoliul nostru si facem tot ce se poate pentru a satisface chiar si cele mai pretentiosi clienti.